Kom vanavond weer naar de @SoosHeenvliet voor een gezellige maar vooral leuke avond

Over de Brandspuit

Stichting J.J.C. De Brandspuit is een jeugd jongeren centrum in Heenvliet, beter bekend als ‘De Soos’. De Brandspuit biedt ruimte voor ongeveer 150 personen. Elke vrijdag en zaterdagavond is De Brandspuit geopend van 20.00 uur – 01.00 uur. Op deze avonden vinden de zogeheten ‘soosavonden’ plaats. Dit zijn discoavonden voor de jeugd vanaf 14 jaar. In de Soos is één bar aanwezig waar zowel non-alcoholische als alcoholische dranken worden versterkt. Sterke alcoholische dranken mogen in de jongerensoos niet worden versterkt.

Er wordt verschillende muziek gedraaid, van populaire pop muziek, r&b en hiphip tot house muziek en remix. De muziek wordt aangepast aan de jeugd en zij bepalen dan ook welk nummer wordt opgezet. Voor deze discoavonden is de dansvloer voorzien van discoverlichting.

Tot slot kan J.J.C. De Brandspuit worden gehuurd door derden. Zo maakt de O.V.S. gebruik van het pand. De O.V.S. is een ontspanningsvereniging voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Daarnaast oefent het Shantykoor "3x Niks" en Dameskoor "Sparkling" wekelijks in het gebouw. Tot slot kan elk willekeurige onderneming of particulier het pand afhuren voor een jeugdfeestje of een andere jeugdactiviteit.

Laatste nieuws

Agenda

Geen evenementen

Deze pagina delen

Social Media

FacebookTwitterInstagram

Flyer