Kom vanavond weer naar de @SoosHeenvliet voor een gezellige maar vooral leuke avond

Sponsor mogelijkheden

Als stichting JJC de Brandspuit zijn wij altijd op zoek naar sponsors om deze stichting te kunnen laten voortbestaan.

JJC de Brandspuit is een stichting die geheel gerund wordt door vele vrijwilligers (veelal jeugd) en zorgt dat de jeugd elke vrijdagavond een plek heeft om (kosteloos) samen te komen. JJC de Brandspuit is een uitgaansgelegenheid voor de jeugd vanaf 14 jaar uit Heenvliet en omstreken, die daarbij eens in de zoveel tijd (naast de gebruikelijke gelegenheden) gratis evenementen voor de jeugd organiseert, in allerlei vormen. Het is dan ook wel uniek te noemen dat zoveel mensen (waaronder een gedeelte van de jeugd zelf) zich op vrijwillige basis inzetten om al deze activiteiten voor de jeugd te realiseren.

 

Daarom zijn er voldoende mogelijkheden om JJC de Brandspuit te sponsoren, zowel in de vorm van een bedrag als goederen.

In ruil voor een sponsoring van €50,- per jaar pronkt een naamsvermelding van uw naam of bedrijf(inclusief logo) op een bordje. De grote hiervan is A4-formaat en komt op het Club van 100-bord in JJC de Brandspuit.

In ruil voor een sponsoring van €100,- per jaar pronkt een naamsvermelding van uw naam of bedrijf(inclusief logo) op een bordje. De grote hiervan is 2x A4-formaat en komt op het Club van 100-bord in JJC de Brandspuit.

Er is ook een mogelijkheid om een groter bedrag te sponsoren, dan wordt er een, zelf aangeleverd, bord in JJC de Brandspuit opgehangen.Tevens zijn er tijdens de Paardenmarkt Heenvliet ook mogelijkheden tot sponsoring, voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen.

 

 

Laatste nieuws

Agenda

Geen evenementen

Deze pagina delen

Social Media

FacebookTwitterInstagram

Flyer